Skip to main content

Hvem er vi

Logo sort ny

Økologisk - Ansvarlig - Social engagement

 

ZoZozial Coffee er et økologisk kafferisteri.

Vi udvælger omhyggeligt kaffebønner fra de bedste kaffeproducerende lande og laver en risteprofil for hver enkelt kaffetype som ristes så den bedste smag, duft og note kommer til sit bedste.

Vi har den holdning at økologisk dyrkede kaffebønner ikke kun er et valg for at sikre, at sprøjtemidler som forlængst er blevet forbudt i vesten, ikke havner i vores fødevarer igen. Og et bevidst valg for at sikre at arbejdere og lokalbefolkningen i de kaffeproducerende områder ikke bliver udsat for skadelige sprøjtegifte.

Vi arbejder for at vores kaffer både er økologisk og Fair trade/ Direct trade – for at sikre en en fair pris til kaffe bonden, og for at sikre vore kunder de højeste kvalitets kaffer.

ZoZozial Coffee er en ansvarlig virksomhed med et socialt ansvar. Vi tilstræber os på at formindste vores energi forbrug og CO2 udledning – Vores el kommer fra Vindmøller på Langeland. Vi anvender udelukkende Svanemærkede rengøringsmidler og involverer os lokalt i samfundet gennem diverse foreninger, som f.eks. Citta Slow.